Om Flowcrete

  • Om Flowcrete

Om Flowcrete - verdensleder innen fugefrie gulv...

Flowcrete har vært dedikert til forskning, utviklingen og innovasjon av høykvalitets gulvbelegg i over 30 år. Vi arbeider globalt, i henhold til våre grunnleggende målsetninger, om å perfeksjonere produktene og gi den beste servicen. Samtidig som vi motiverer våre medarbeidere til å yte sitt beste...

Som verdensledende leverandør av herdeplastbaserte gulvbelegg med produksjonsenheter i hele Europa, Nord- og Sør Amerika, Asia og Afrika, et globalt serviceteam og investeringsgruppen RPM i ryggen, leverer vi den samme kvalitet og service over hele verden.

Vi produserer et stort antall forskjellige løsninger som dekker mange behov og inkluderer:

Vi ønsker å ligge i forkant av våre konkurrenter ved å være en pioner innen produksjon av mer miljøvennlige gulv. Dette er grunnlaget for vår miljøprofil.

Vår internasjonale kundegruppe består blant annet av NASA, Lufthansa Technik, BAA, Nestlé, Kraft, Coca-Cola, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Jaguar, Bentley, BP, LG, Sony, Wembley Stadium, O2 Arena, samt Dubai-, Kuala Lumpur- og Hong Kong internasjonale flyplasser.

Vi er svært opptatt av å levere riktige løsninger og ha et nettverk av profesjonelle utførende entreprenører som leverer feilfrie gulv hver gang.

Send forespørsel

Opplysningene du har gitt oss vil hjelpe oss å levere informasjon til deg om våre produkter og tjenester. Ved å krysse av i denne boksen, angir du at du har lest og samtykker i personvern for tredjeparter. Les disse vilkårene for å forstå hvordan vi beskytter og administrerer dine opplysninger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget