Kontakt din ekspert på gulv i dag...

Har du  gulvprosjekt  som pågår eller er palnlagt  trenger du kanskje å rådføre deg med oss i Flowcrete Norway AS. Ring oss på +47 64 86 08 30 eller Email: noweb@flowcrete.com

Siri Cathrine Lunde

Siri Cathrine Lunde

General Manager (Flowcrete Norway AS)

993 44 646
E-post Siri Cathrine Lunde

Dag-Egil Trones

Dag-Egil Trones

Project Manager

911 95 746
E-post Dag-Egil Trones

Haavard Larsen

Haavard Larsen

Project Manager

992 75 621
E-post Haavard Larsen

Kim Espen Svanberg

Kim Espen Svanberg

Logistics Manager

917 57 783
E-post Kim Espen Svanberg

Liv Totland Lund

Liv Totland Lund

Customer Services Manager

970 41 797
E-post Liv Totland Lund

Flowcrete Norway AS

Berhagan 7
Langhus. Postboks 307
1402 Ski
Norway

+47 6486 0830

noweb@flowcrete.com

Send forespørsel

Opplysningene du har gitt oss vil hjelpe oss å levere informasjon til deg om våre produkter og tjenester. Ved å krysse av i denne boksen, angir du at du har lest og samtykker i personvern for tredjeparter. Les disse vilkårene for å forstå hvordan vi beskytter og administrerer dine opplysninger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget