Vertitas P-Hus

Parkeringshuset ved Det Norske Veritas AS, Høvik

Parkeringshuset brukes av ansatte og besøkende ved hovedkontoret hos Det Norske Veritas AS, Høvik. Anlegget er sprengt ut i fjell. bArbeidene er utført i samarbeid med Entreprenørservice, som har utført arbeidet med betongrehabilitering.

P-huset er på ca 15.000 m², bygget i 1981. Delt opp i 4 stk. horisontalplan og 4 stk. skråplan/ oppkjøringsramper. Bortsett fra dekker på grunn er alle plan utført med DT-elementer, platetykkelse 100 mm, forspent armering. Etter at man registrerte nedfall av betong, valgte man å foreta en fullstendig rehabilitering. Dette innbefattet utbedring av alle betongskader, og et nytt vanntett slitedekke på alle plan, også dekker på grunn, for å hindre lekkasjer og videre kloridinntregning.

Valg av beleggløsning og utførelse/leverandør ble tatt på bakgrunn av gode erfaringer med arbeidene som ble utført ved Veritas P-hus nr.1 i 2005. Deckshield Carpark System ble valgt. Lagt direkte på DT-elementene. Alle elementskjøter er forsterket med fleksibel glassfiber lagt i en fleksibel membran. Beleggtykkelse 5 mm. i kjørebaner og 3 mm i Psoner. Sklisikring med Dynagrip for økt slitestyrke.

Bunnplaten ligger under grunnvannstand med høy relativ fukt i betongdekket. Det ble derfor valgt en fukttolererende epoxyprimer på denne flaten. Øvrige plan med standard primer. Forskjellig fargekoding for kjøresoner og P-plasser.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Vertitas P-Hus
  • Produkter: Deckshield
  • Markedssektor: Parkering
  • Plassering: Norway
  • År: 2011

Siste prosjekter

i bruker cookies på våre nettsider for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen som mulig. Ved å fortsette å navigere på nettstedet, gir du samtykke til at cookies brukes. For å lære mer og finne ut hvordan du kan deaktivere cookies, kan du gå til Personvern og Cookie politikk.

Forbli innlogget