Polymer pioneren Elmico blir en del av Flowcrete

  • Polymer pioneren Elmico blir en del av Flowcrete

Polymer pioneren Elmico blir en del av Flowcrete

17 jul 2017

Herdeplastgulvprodusenten Flowcrete har kjøpt Elmico, en høyteknologisk produsent av polyurea membransystemer, epoxy og polyuretan, nær Oslo, Norge.

Overtakelsen 1. Juni 2017 har ført til at Elmico nå er en del av en ny divisjon, Flowcrete Nordic, sammen med Flowcrete i Norge, Sverige og Danmark. Flowcrete er en del av The Euclid Group, som består av en rekke leverandører av kjemiske produkter til byggeindustrien, og er et datterselskap av RPM International Inc.

Elmico’s daglige leder, Elisabet Michelson, sier:”Å bli en del av Flowcrete-gruppen representerer en betydelig mulighet for Elmico. Med Flowcrete og The Euclid Group i ryggen vil vi få muligheten til å introdusere Elmico’s ledende polymerprodukter til et langt større marked enn tidligere. Vekstpotensialet og mulighetene dette samarbeidet kan føre med seg gjør at vi ser svært lyst på fremtiden”. 

The Euclid Group’s President, og nå styreleder i Elmico, Mark Greaves sier:”Jeg er glad for at Elmico nå blir en del av Flowcrete og dermed også The Euclid Group. Denne overtakelsen vil styrke Flowcrete sin posisjon i Norge, og Elmico’s unike polyureateknologi vil bli gjort tilgjengelig via The Euclid Group sin verdensomspennende platform av leverandører av kjemiske produkter til byggebransjen”.

Etter oppstarten i 2003 har Elmico vokst til et mulit-million US dollar selskap. De holder til i et 2.000 m2 stort lokale på Galterud, med kort avstand til både Gardermoen og Sverige.

Elmico har spesialisert seg på herdeplastprodukter til en rekke krevende områder, som tak, industrigulv, parkeringsdekke, skipsdekk, broer, kaier, dammer, tankinstallasjoner og rør. Av de mest populære produktene finner vi ulike varianter av Micorea. Et system for sprayaplisering av membran til vanntetting av konstruksjoner.

Takket være ledende ekspertise, produkter av høy kvalitet og muligheten til å tilpasse løsninger etter kundens behov, har Elmico en lang rekke krevende prosjekter å vise til, slik som Ypsilon-broen, VEAS renseanlegg og en rekke P dekk belegg.

Samarbeidet vil føre til videre organisk vekst i Norge takket være tilgang til et større marked, lokal produksjon og et bredere produkspekter. Den største fordelen vil være at Elmico, ved å være en del av The Euclid Group, får tilgang til nye markeder over hele verden gjennom gruppens nettverk.

Presidenten i Flowcrete, Craig Brookes sier:”Vi er overlykkelige over å kunne ønske Elisabet Michelson og hennes gjeng velkommen til Flowcretefamilien. Elmico’s ekspertise og deres fantastiske teknologi er uten sidestykke, og det er mange spennende planer på gang, -så følg med!”

SLUTT

Enjoy this post? Click below to share it with your network:

Siste nytt

Nyhetsarkiv

Send forespørsel

Opplysningene du har gitt oss vil hjelpe oss å levere informasjon til deg om våre produkter og tjenester. Ved å krysse av i denne boksen, angir du at du har lest og samtykker i personvern for tredjeparter. Les disse vilkårene for å forstå hvordan vi beskytter og administrerer dine opplysninger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget