Besøk vår blogg
Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom

Flowcrete Norway har fått nye kontorer /showrom

I April i år flyttet Flowcrete Norway inn i nye lokaler. De ligger i samme kontorbygg og samme etasje som tidligere, i Berghagan 5. på Langhus. Behovet for større plass og mulighet for å eksponere våre egne bulvbelegg var avgjørende for valg av lokale.

Etter å ha vurdert div. muligheter fikk Flowcrete Norway tilbud om å overta et større kontrorlokale, i samme etg. som tidligere beliggenhet, med mulighet for å installere gulvbelegg etter eget ønske. Alle ansatte var med på å velge gulvsystemer og fikk et ord med i laget for hvilket gulv de ville ha på sitt kontor. Da dette var bestemt gikk vår samarbeidspartner, Oslo Epoxybelegg AS, straks i gang med å installere beleggsystemene. De jobbet både seint og tidlig for at vi skulle få flyttet inn til planlagt tid. Resultatet ble vi strålende fornøyde med og vi retter en stor takk til  Oslo Epoxybelegg AS for en flott insats.

Beleggsystemene som ble installert er: Flowcrete Terrazzo, Rustik Steinteppe, Peran DuoColour i lys om mørk utgave, Kristalina Ebony, Peran STB Compact i blått og grått, Peran Comfort, Flowfast Terrosso acrylbelegg og et mørtelbasert Natursteinteppe. Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen til å ta turen innom våre nye lokaler på Langhus som vi er riktig så stole over å kunne vise fram!

SLUTTER

Informasjon til redaktører

Flowcrete Norway AS er en del av Flowcrete Group Ltd som er et selskap i RPM gruppen. Flowcrete er en verdensledende produsent av fugefrie industrigulv og gulv til offentlige miljøer med internasjonale produksjonsfasiliteter i Europa, Amerika, Asia og Afrika.

Flowcrete tilbyr førsteklasses fugefrie gulvløsninger som kan tilpasses de fleste miljø rundt omkring i verden. Alt fra dekorative gulv i mange farger og varianter, vanntette parkeringsbelegg, slitesterkt epoxybasert terrazzogulv, hygieniske belegg til næringsmiddelindustrien, til industribelegg og korrosjonsbeskyttelse.

Flowcrete's ambisiøse og dedikerte team er opptatt av å tilby den beste service og de beste produkter under stadig utvikling for å sikre innovasjon og vekst. Flowcrete vil fortsette med å bruke sin globale ekspertise og kunnskap til å stadig utvikle og introdusere nye miljøvennlige, hygieniske og estetisk attraktive gulvløsninger.

For mer informasjon vennligst kontakt:  noweb@flowcrete.com

 

Se hvordan dette nettstedet bruker cookies, og les våre retningslinjer for personvern her.